Szolgáltatások

Logó-, arculattervezés

Vállalkozásod legtöbbször megjelenő vizuális jelképe a logód, mely alapján céged is azonosíthatóvá válik. Az arculat az az első benyomás, ami felkelti a figyelmet és jelentős részben meghatározza az üzleted sikerének esélyét is. Az arculat egyik fontos eleme az egységes grafikai megjelenítés a céged által használt eszközökön, oldalakon, nyomtatványokon.

Akár a komplex imázs kivitelezéséig segítek vizuális arculatod kialakításában, de bátran kereshetsz logó, névjegykártya, weboldal, Facebook profil, illetve bármilyen elektronikus vagy nyomtatott média megjelenés, beleértve a jármű-, és épületdekoráció megtervezésében, elkészítésében is.

Bármilyen grafikai tervezés, kiadványszerkesztés

Már kialakult arculatod, logód van, de szükséged lenne egy új grafikai elemre? Ebben is tudok segíteni! Névjegy, szórólap, plakát, banner, borító, címke, étlap, itallap, katalógus, prospektus, stb. Bármi, amire szükséged van!

Webdesign, weblapkészítés

Egy vállalkozás számára elengedetlen az online jelenlét. A legtöbben virtuálisan is vásárolunk, az interneten tájékozódunk egy-egy szolgáltatás igénybevétele előtt. Épp ezért fontos, hogy honlapod illeszkedjen céged vizuális megjelenésébe, hiszen a weboldalad az arculatod része.

Mielőtt nekiállunk a webdesign, weblapkészítés terén a közös munkának, átbeszéljük a főbb részeket, melyek alapján látványtervet készítek, mert számomra elengedhetetlen, hogy elégedett legyél honlapod külsejével.

A külső megjelenés mellett fontos, hogy honlapod kiválóan működjön és egy olyan eszközzé alakuljon, mellyel még több megrendelőt és ügyfelet érhetsz el.

Busi Antónia programozóval kiegészülve a teljes honlapot elkészítjük neked. Antónia a következő szempontokat tartja fontosnak egy honlap elkészítésénél:

  • Felhasználóbarát
  • Responsive webdesign
  • Felépítése könnyedén áttekinthető
  • Modern, a kor elvárásainak megfelelő működés
  • Kiemelkedő weboldalsebesség

Online marketing tippek, ötletek

Lényeges, hogy megtaláld a célközösséged, hogy rád találjanak ügyfeleid, ennek elengedhetetlen része a marketing stratégia. Új vállalkozásod van, vagy a régit szeretnéd fellendíteni? Segítek megtalálni az eszközöket és a megfelelő irányt ahhoz, hogy még sikeresebb legyél! Tervezzünk, ötleteljünk együtt!

Közösségi média megjelenés megtervezése

Ma már szinte minden cég jelen van legalább egy közösségi médiában. Facebook, Twitter, Instagram, Yotube, Google+, bármelyiken van jelen vállalkozásod, fontos, hogy ezeken is egységes arculatot képviselj.